• We schieten soms inspiratie tekort om originele drankjes te maken. En, geef toe, we houden vast aan wat we gewoon zijn. Nochtans is het mogelijk om je gebruikelijke creaties een onverwachte touch te geven. Ons geheim? Verbazingwekkende ijsblokken.

  1. Ijsglazen

  Je aperitief in ijs gieten in plaats van ijs aan je aperitief toevoegen: why not? Met deze speciale vorm maak je in 2 uur tijd prachtige ijsglazen. Ze zijn gemakkelijk uit de vorm te halen, esthetisch en ze geven al je drankjes een feestelijke toets: van de simpele vruchtensapjes tot de meest complexe whisky’s en je favoriete frisdrank.
  link

  2 Stenen ijsblokken

  Er zijn zo van die ijsblokken die in het oog springen. Zoals de premium ijsblokken van ROX. Premium, want het zijn eigenlijk kleine vierkantjes natuurlijk en geurloos speksteen. Een materiaal dat al eeuwen gebruikt wordt om de warmte te bewaren. Het goede nieuws is dat de ROX-ijsstenen ook de koude bewaren! En omdat ze uit steen gemaakt zijn, smelten ze niet zoals traditionele ijsblokken en hebben ze dus geen invloed op de smaak van je favoriete drank. De ROX-ijsstenen bestaan in meerdere maten, aan jou om de glazen en dranken te vinden die erbij passen.

  3. De ijsblok is rond

  Wie zegt dat een ijsblok vierkant moet zijn? Online en in gespecialiseerde winkels vind je gemakkelijk vormen waarmee je perfect ronde ijsblokken kunt creëren. Schenk je gasten extra verfijning en aarzel niet om deze ijsbollen te vullen met vruchten of kruiden voor een betoverende smaakervaring.

  4. Self-made cube

  Als je geen tijd hebt om deze specifieke vormen te kopen, kan je nog altijd sublieme ijsblokken maken. Neem je gewone vorm en verrijk je ijsblokken voor je ze in de diepvriezer steekt met een bloemetje, muntblaadje, verse dragon, zelfs bolletjes roze peper. Een kleine maar trendy subtiliteit die een genot is voor ogen en smaakpapillen.