• December: feestmaand. Gelukkig hebben we enkele bijzondere avonden opgesnord die je verwachtingen voor het onverwachte zullen inlossen. Het is maar een kwestie van kiezen welk feestje je met jouw aanwezigheid zal verblijden.


  De trendy avond: LOVE

  Wegens het grote succes van de vorige editie, keert de LOVE avond terug naar de Regence Hall. Wees een van de eersten om te proeven van iets wat een gevestigde waarde zal worden. De man achter LOVE is Renaud Deru. Aan hem hebben we de Dirty Dancing avonden en de club Libertine Supersport te danken. LOVE, een eenvoudige naam, een super goede line-up, eclectische muziek en een enthousiast en bijzonder publiek. LOVE, een avond waar je nieuwe dingen ontdekt, nieuwe mensen ontmoet en je jezelf overgeeft aan de nacht. LOVE, dat is een majestueuze locatie (en ook nog goed gelegen onder de Club van Lotharingen aan het Poelaertplein) met een decor dat uitnodigt om te reizen.

  Op 5 december is de gast-dj van dienst de meest New Yorkse dj onder de Parijzenaren. Zijn naam: Joakim. Hij draait maar zelden bij ons. Hij is scherp, eclectisch en doet je dansen tot in de late uurtjes. Je kan de avond ook eindigen in The Hotel dat, exclusief voor LOVE, een dubbele kamer aanbiedt met een check-out tot 14u en parking voor slechts 100 euro. Het volstaat om via hun site te reserveren en de code LOVE in te geven in de ‘Corporate Code Box’.


  Een beestige avond, georganiseerd door Madame Moustache

  Madame Moustache, die het Sint-Katelijneplein in lichterlaaie zet, heeft geen introductie meer nodig. Maar voor je er heen gaat, stellen we je voor om het werk van Benoït Béthume eens te ontdekken, een fashion editor die in de schaduw van de mode werkt, maar grote merken als Carven, Paula K of Petit Bateau op de kaart zette. Op 5 december lanceert Béthume de tweede publicatie van zijn encyclopedie "La mémoire universelle: ‘Manimalisme’. Hij onderzocht het dierlijke in de mens, maar onderscheidt evenzeer het menselijke in het dier en toont dit aan de hand van gevoelige foto’s en getuigenissen.

  Je kunt het boek kopen en door de auteur laten ondertekenen voor je naar Madame Moustache gaat die je vanaf 23 u trakteert op een wilde avond met ‘Animal party’. De dresscode? ‘Unleash the beast’. Kortom, laat het beest in jezelf los en laat je meeslepen door de muziek van Messieurs Roze en Pascualino.

  Een coole avond: Wup Christmas Drink in Jeux d’Hiver.

  Wup staat voor warm-up. Voor deze gelegenheid opent Jeux d’Hiver de poorten om 22.30. Een goed excuus om, een week voor Kerst, al Kerst te vieren. Wup, dat is een ontspannen sfeer en meeslepende loungemuziek tot in de late uurtjes. Wup: dat is ook een extra lang happy hour. Niet alleen omdat je enkele traktaties krijgt maar ook omdat het 1u30 duurt. Je kan er warme hapjes proeven en bijkletsen met vrienden alvorens te bezwijken voor de show die de overgang van middernacht markeert. Kortom: het is bar waar de sfeer ongedwongen is en bovendien is het gratis. Feestgangers die van wanten weten: hier moet je zijn!

  INFOS

  LOVE avond

  5 december / 10€
  Regence Hall / Club van Lotharingen
  Poelaertplein
  1000 Brussel
  Parking vooraan, 5€ per nacht.

  Een ode aan het boek ‘Manimalisme’ van Benoît Béthume
  5 december van 20u tot 23u
  Hunting & Collecting
  Kartuizersstraat 17
  1000 Brussel

  After "Animal Party" bij Madame Moustache
  5 december vanaf 23u / 5€ Brandhoutkaai 5 -7
  1000 Brussel

  Wup Christmas Dink
  18 december vanaf 22u30 : gratis toegang
  Jeux d’Hiver
  1, chemin du croquet
  1000 Brussel