• Elk jaar kruisen de 10 beste mixologen de degens tijdens de ALL STAR MIXOLOGY wedstrijd. Deze cocktailmakers trotseren elkaar met indrukwekkende cocktails. Wie de perfecte mix tussen creativiteit en vakmanschap vindt, gaat met de prijs lopen.

  De opbrengst van dit evenement gaat naar het Covenant House California. Deze vereniging helpt dakloze jongeren en jongeren in moeilijkheden om ze een tweede kans in het leven te geven.

  Dit jaar werd de wedstrijd georganiseerd in de Skybar van het Mondrian Hotel in West Hollywood. De mixologen kregen 15 minuten om hun favoriete cocktail te mixen, op basis van zelfgekozen ingrediënten. Deze werden beoordeeld door een jury van experts, sterren en enkele gelukkige genodigden. De 4 finalisten moesten live een nieuwe cocktail maken met een verrassingsingrediënt: bessen!

  De winnaar van de editie van 2014 is Kristina Howald. Ze is Bar Director van Bastia in Los Angeles. Ze won dankzij een eerbetoon aan een beroemde cocktail met een minder beroemde naam: de Clover Club van New York.

  N°209 Gin
  Aardbeien
  Zaadjes van verse Kardemom
  Eiwit
  Citroensap
  Nootmuskaat

  Een godendrank gemaakt door een inwoonster van ‘The city of angels’ om dakloze jongeren en jongeren die het moeilijk hebben te helpen. Als dat niet magisch is. #whatdidyouexpect