• Zelfs als je recht naar huis wilt, kan je niet om Ralph’s Bar op het Luxemburgplein heen. Het is een verplichte en trendy omweg voor een after work, optreden, party en zelfs voor een lunch.

  Het design van de bar is een lust voor het oog: elegant, trendy en cosy. Een bruisende mix van ruwe bakstenen en gekleurde plexi-barkrukken met een overdekt en bovendien verwarmd terras. Kom dus zeker eens langs in deze loungebar, waar designstijlen, looks en talen vlot door elkaar gemixt worden. Een sfeervolle trip rond de wereld.

  De relaxte sfeer die er hangt, laat niemand onberoerd. Hoe kan het ook anders met zo’n riante service en de dagelijkse happy hours? Ideaal om na het werk eens binnen te springen en te kiezen uit hun ruime aanbod Premium cocktails en tapas. Wie wil, kan ook blijven plakken voor optredens of DJ-sets. En daar houdt het niet op, want je kan er ook heerlijk komen lunchen: burgers (maar liefst 8 verschillende), slaatjes, pasta’s en broodjes.

  Allen naar Ralph’s Bar dus! Zeker als je weet dat deze bar welgeteld 15 Gins op haar kaart heeft staan… Dat zijn dus 15 manieren om je favoriete Gin Tonic te degusteren. Wie doet beter? #whatdidyouexpect

  Ralph’s Bar
  Place du Luxembourg, 13,
  1050 Elsene
  02/230.16.13