• Gastronomie is een populaire kunstvorm die aan een stevige opmars bezig is. De culinaire tv-shows, foodblogs, pop-up resto’s en kookboeken schieten als paddenstoelen uit de grond. De keuken heeft een centrale plaats ingenomen in ons leven. En dat smaakt naar meer.

  De gastronomie is de snelste en meest budgetvriendelijke manier om de wereld rond te reizen. Zeker nu Culinaria ons dit jaar het suggestieve thema ‘multiculturaliteit’ voorschotelt. Enkele sneetjes Italië, een klein stukje Japan op je bord en je bent meteen ergens anders. De gerenommeerde chefs halen opnieuw hun mooiste bordjes boven om te schitteren als een ster.

  Of het nu de Fusion keuken of de traditionele keuken is: je proeft telkens andere invloeden op je lippen. En dat in de kleurrijke en feestelijke atmosfeer van de prestigieuze Zavel. De Zavel waar je als het ware ook terug in de tijd reist dankzij de vele antiekwinkeltjes en kunsthandelaars die je tot 23 u verwelkomen. En dat onder een prachtige sterrenhemel, als de weergoden ons goedgezind zijn.

  Schweppes mag uiteraard niet mankeren op dit evenement en opent voor u een ruimte volledig gewijd aan Gin Tonic

  Haal de levensgenieter in jezelf naar boven en geef je over aan het dionysisch vermaak. Het feest is mooi, de kunst sleept je mee en de nacht is van jou. #whatdidyouexpect

  Proficiat aan Nathalie Van de Wouter, Michèle Milani en Sabine Caussin! Jullie winnen elk 2 VIP-tickets voor de Culinaire Nocturnes van de Zavel!

  Zavel, 1000 Brussel
  Van donderdag 27 tot zondag 30 november
  Donderdag en vrijdag: van 19 tot 23u.
  Zaterdag van 12 tot 23u.
  Zondag van 12 tot 17u.
  Gratis ingang, degustaties voor eigen rekening.
  link
  link