• Het is niet omdat we een vrouwenblad zijn, dat we avonden organiseren die uitsluitend voor vrouwen bedoeld zijn. Het bewijs? Elle soirée, een feest dat elk jaar 1 500 zorgvuldig geselecteerde genodigden met een gedeelde passie voor schoonheid, glamour en elegantie samenbrengt.

  Het trendy evenement van het gerenommeerde trendy magazine is niet te missen. Het feest gaat door in de prestigieuze Event Lounge in Schaarbeek en is een magische mix van en een subtiel evenwicht tussen klassiek en avant-gardisme.

  Een plek waar je jezelf kan laten schminken, je haar kan laten knippen en waar je jezelf kan in de watten kan laten leggen door de getalenteerde handen van grote merken. Waar je kan flaneren tussen de beau monde, modeontwerpers, galajurken, geraffineerde dandy’s en hipsters met een iets ruigere, maar immer elegante touch.

  Elle Soirée betekent ook: delicate cocktails en eclectische ritmes. Zonder de Schweppes bar te vergeten, volledig gewijd aan Gin Tonic in al zijn glorie.

  Een verrassende streling voor je papillen en pupillen die nog lang in je geheugen gegrift zal blijven. En is verrast worden nu niet het onverwachte? #whatdidyouexpect

  Proficiat aan Nathalie, Yanis, Julia, Eloïse en Marie! Jullie winnen elk 2 tickets voor de Elle soirée! link de foto's van de avond hier!

  Soirée Elle
  21 november vanaf x u
  Event Lounge
  Bvd. Général Wahis 16F
  1030 Brussel
  Uitnodiging verplicht