• Barcelona is een maffe stad. Het New York van Europa, een stad die nooit slaapt. En al zeker ‘s nachts niet, want overdag hebben ze de siësta. Wonen in Barcelona is als wonen met een permanente jetlag. Met haar vele nationaliteiten biedt deze stad de perfecte mengelmoes. Fascinerend, bizar, betoverend.

  Het hoeft dus niet te verwonderden dat een bar uit Barcelona in het lijstje van de 50 beste bars ter wereld staat. De ranking werd opgesteld door het vakblad Drinks International en wordt door vele professionals en cocktailliefhebbers als de norm gezien. In de top vijftig staan is een zegen, maar het is geen primeur voor ‘Dry Martini’. Al veertien opeenvolgende jaren komt de bar van Javier de las Muelas voor in de lijst. Dit jaar flirt hij zelfs met sterren door naar de 14de plaats te klimmen. (Klopt dit wel, want in volgend artikel staat Dry Martini op plaats 34 link)

  Javier de las Muelas is een van de beste mixologen ter wereld. Schweppes is trots hem te kunnen eren. Hij heeft al zijn passie en ervaring in het ontwerpen van de Schweppes Premium Mixers gestoken. Een man met smaak, die van Dry Martini een van dè hotspots in Barcelona gemaakt heeft.

  Het interieur bestaat voornamelijk uit nobele materialen zoals leer en hout. Het is elegant, klassiek en tijdloos. Uiteraard kan je er alle mogelijke en denkbare cocktails drinken, maar Dry Martini herbergt ook een bijna clandestien restaurant. Speakeasy, een creatief laboratorium waar Javier zijn kookkunsten kan botvieren. Als je ooit besluit om jezelf een minitrip naar Barcelona cadeau te doen, iets wat wij absoluut begrijpen, breng hem dan zeker een bezoekje.
  #whatdidyouexpect

  DRY MARTINI
  ARIBEAU 162, 166
  08036 BARCELONAA
  +34 932 175 072
  Maandag tot donderdag van 13u tot 2u30 – Vrijdag van 13 u tot 3u – Zaterdag van 18u30 tot 3u – Zondag van 18u30-2u30