• Plan je binnenkort een reisje naar het zonnige marbella? Vergeet dan zeker niet om één extra adresje toe te voegen !

  De voorbije maanden hebben we vaker dan goed voor ons was gesakkerd op het miezerige weer. Geen wonder dat we af en toe droomden van zonnigere oorden! Toch blijven we bovenal Belg, of dat nu in eigen land is, hoog in de koude bergen of aan een tropisch strand.
  De 42-jarige Belgische chefkok Alexandre Lambert denkt daar net zo over. Deze gepassioneerde autodidact houdt vast aan typisch Belgische waarden en draagt die in het buitenland uit via zijn eigen restaurant Alexandre. Plaats van afspraak: het zuiden van Spanje.

  Lambert leerde verfijnd koken in toprestaurants zoals de Comme Chez Soi, L’Orangerie en La Suite, om vervolgens uit te wijken naar Marbella. Daar wachtten de restaurants Casamono en Casanis op hem, kwestie van het vak tot in de puntjes te beheersen.
  Alles wat hij op tafel tovert, benadrukt zijn passie en liefde voor gastronomie. Met diezelfde passie en liefde waagde hij zich aan het grootste avontuur van zijn leven, een eigen restaurant. Dat heeft hij samen met zijn zakenpartner Maurice Israel Collier opgericht, een man met een kwarteeuw ervaring in de evenementensector (onder andere voor Porsche, Louis Vuitton en Elle). Daar zit vuurwerk in!

  Zin in een vleugje België op een slordige 2000 kilometer van huis? Alexandre Modern Dining geeft de Belgische keuken de plaats die hij verdient en... geen betere remedie tegen heimwee dan een volle maag!

  Alexandre Modernin Dining
  Urb Monte Biarritz Avenida
  Picos de Europa, 4
  29688 Marbella
  www.alexandremarbella.com

  België heeft zelfs een eigen hotspot in het zuiden van Marbella! #whatdidyouexpect